Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης

spirosvougias

Η προσπάθεια για μια ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Ωστόσο, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, έχουν τον συμβολισμό τους, σηματοδοτώντας την έναρξη της τελικής ευθείας προς τις δημοτικές εκλογές.

Μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με πολύ κόσμο, με κρασάκι και ζωντανή μουσική, κάναμε την αρχή, στο νέο πολιτικό "στέκι" μας, στη Δημητρίου Γούναρη, στο Κέντρο της Πόλης.

Καλό αγώνα και επιτυχία σε όλη την ομάδα της ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης!

Την πεποίθηση ότι ο ίδιος και η ομάδα του θα είναι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και η επόμενη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας, στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Δημητρίου Γούναρη στο κέντρο της πόλης, που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου.

Το «στρατηγείο» του κ. Βούγια στεγάζεται εκεί όπου λειτουργούσε η ιστορική ψησταριά της Θεσσαλονίκης «Άριστον». Πλήθος κόσμου γέμισε από νωρίς τον πλακόστρωτο της Γούναρη προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στην «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Στην ομιλία του ο Σπύρος Βούγιας ανέφερε πως η διοίκηση Μπουτάρη άνοιξε τους ορίζοντες της πόλης, έφερε τουρισμό και είχε πετυχημένα έργα – αναπλάσεις κυρίως στην πρώτη τετραετία, ωστόσο όπως είπε άφησε απροστάτευτη την πόλη στα τρία βασικά προβλήματα, το κυκλοφοριακό, την καθαριότητα και την ασφάλεια, τα οποία χαρακτήρισε μεγάλο πονοκέφαλο των Θεσσαλονικέων.

 

Παράλληλα άφησε αιχμές για τις υποψηφιότητες του Νίκου Ταχιάου και της Κατερίνας Νοτοπούλου, ωστόσο τόνισε πως ως διοίκηση θα συνεργαστεί μαζί τους, όπως και με άλλες παρατάξεις για να εφαρμόσει τις προτάσεις τους.

 

«Ανησυχούν πολύ για την πορεία μας. Ξεκινήσαμε μόνοι μας και θα πορευόμαστε μόνοι μας μέχρι το τέλος. Στην πορεία ήρθα δύο κόμματα το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.Έτσι πρέπει να γίνεται. Να μιλάμε για την πόλη και τα προβλήματα μας και μετά να έρχεται η στήριξη από κόμματα και φορείς. Δύο άλλα κομματικά ψηφοδέλτια, αυτό του Νίκου Ταχιάου και της Κατερίνας Νοτοπούλου, παίζουν το κομματικό παιχνίδι. Οι υποψήφιοι τους, τους οποίους σέβομαι δεν παίρνουν αποφάσεις μόνοι τους. Αποφασίζουν τα πολιτικά επιτελεία των κομμάτων που τους στηρίζουν», ανέφερε ο κ. Βούγιας.

 

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κατακτήσουμε τη διοίκηση μόνοι μας. Από χαρακτήρα, πολιτική πεποίθηση και κουλτούρα, θα συνεργαστούμε με τον κ. Ταχιάο, τον κ. Ζέρβα, την κ. Νοτοπούλου, τον κ. Ορφανό και όσους δημοτικούς συμβούλους βγάλουν για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας», πρόσθεσε.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε πως στόχος είναι ο δεύτερος γύρος, διότι κανένα ψηφοδέλτιο δεν μπορεί να ισχυριστεί πως θα βγει από τον πρώτο γύρο, ενώ σημείωσε πως οι αντίπαλοι φοβούνται τον ίδιο και την παράταξη του, γι αυτό και τους βγάζουν χαμηλά στις δημοσκοπήσεις, που όπως είπε παραγγέλνουν.

 

«Μας φοβούνται και αυτό φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν και φαίνεται ότι δεν είμαστε ψηλά. Είμαστε κοντά στη δεύτερη θέση με πολύ μικρές διαφορές, τις οποίες σίγουρα θα καλύψουμε, όταν αναγκαστικά τα μέσα θα προβάλλουν τις αποφάσεις. Θα μπούμε στο δεύτερο γύρο και θα κερδίσουμε τον δήμο», δήλωσε ο κ. Βούγιας, επισημαίνοντας πως η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκης», διαθέτει την καταλληλότερη ομάδα για να αλλάξει την εικόνα της πόλης την επόμενη μέρα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: +30.6999.822292
Email: contact@nikosdoiranlis.gr
Ιστοσελίδα: Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr

Τοποθεσία: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 55133, Θεσσαλονίκη
Ελλάδα