Να ξαναγίνει πρότυπο Δημοτικής Ενότητας η Τριανδρία

spirosvougias

Ένας υποδειγματικός, πρότυπος Δήμος, με άψογη οργάνωση και υποδομές, δεν λειτουργεί πια ούτε ως απλή κοινότητα, ύστερα από την απορρόφησή του από το Δήμο Θεσσαλονίκης, αυτό ήταν το βασικό παράπονο που εξέφρασαν θεσμικοί εκπρόσωποι της Τριανδρίας, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Σερβετάς, παλαιότεροι και σημερινοί αιρετοί της δημοτικής ενότητας και κάτοικοι της περιοχής, στην εκδήλωση που οργάνωσε η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η έλλειψη χώρων στάθμευσης, τα προβλήματα με τα δημοτικά ιατρεία και τη σχολική στέγη, καθώς και η καταπάτηση του χώρου των πεζοδρομίων από κάθε είδους εμπόδια.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως η Τριανδρία θα ξαναγίνει ανεξάρτητος Δήμος, όπως παλιά, είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Βούγιας. Αυτό που μπορώ όμως να διαβεβαιώσω είναι πως θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον της κεντρικής διοίκησης, ώστε να γίνει ξανά μια υποδειγματική δημοτική ενότητα και να διατηρήσει τη φυσική ομορφιά και την ανθρώπινη κλίμακα της περιοχής».

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πληροφορίες:

Τηλέφωνο: +30.6999.822292
Email: contact@nikosdoiranlis.gr
Ιστοσελίδα: Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr

Τοποθεσία: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
ΤΚ. 55133, Θεσσαλονίκη
Ελλάδα